Velkommen til stiftelsesmøte i Vestland kulturarvnettverk

Nå samler vi det frivillige kulturvernet i Vestland fylke under en regional paraplyorganisasjon. Velkommen til et historisk stiftelsesmøte i Vestland kulturarvnettverk den 15. mai.

Dato: 15. mai 2024
Sted: Øvre Bleken Gård (Sagen) i Fløyveien 1, Bergen
NB! Man kan også delta digitalt via Teams

Kulturvernforbundet tar nå et initiativ til å etablere «Vestland kulturarvnettverk» for å samle alle gode krefter innenfor det frivillige kulturvernet i Vestland. Ambisjonen er å bygge opp en regional kulturvernparaply for alle frivillige lag og foreninger som jobber med historie, tradisjoner, håndverk, kulturminner, veterankjøretøy, kystkultur etc. i Vestland.

Les mer om Vestland kulturarvnettverk her

Vi ønsker deg/dere hjertelig velkommen til stiftelsesmøte i Vestland Kulturarvnettverk den 15. mai 2024 kl. 18.30 på Øvre Bleken Gård (Nybygget) i Fløyveien 1, Bergen. (Enkleste måte å komme seg hit er å ta Fløybanen til Skansemyren stasjon)

Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta på møtet, og det er også mulig å delta digitalt. Lenke til digital deltagelse vil bli sendt ut i forkant av møtet.

MELD DEG PÅ HER

Agenda og mer informasjon om møtet vil bli sendt ut senere, men dersom du/dere har forslag til kandidater til et interimsstyre allerede nå så ta gjerne kontakt med oss i forkant. Send en epost til [email protected]

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer