Jentene inntok endelig hovedrollen

(HamKam – Lillestrøm 4-5): Etter å ha hatt jenter på laget stort sett alltid, klarte Kamma sjelden å stille med begge kjønn forrige sesong. Derfor var det helt nydelig at ikke mindre enn fire jenter debuterte for Kamma mot Lillestrøm!

På enkelte treninger har antall jenter også vært høyere enn fire og det var en spent gjeng som møtte til kamp mot Lillestrøm.

Både Emma, Marina, Emilie og Emilie (ja, begge heter faktisk det) hadde etter beste evne forsøkt å forberede seg best mulig, men for den ene Emilie og Marina var det første gangen de skulle spille fotballkamp og spørsmålene var nesten like mange som sommerfuglene i magen før kampen startet.

APPLAUS
Med fasiten trygt i hånda kan vi slå fast at alle fire løse dette på en utmerket måte. Såpass bra at lagkameratene klappet for å berolige kvartetten før kampen, mens de i pausa klappet for at jentene skulle få høre hvor imponert lagkameratene var over innsatsen.

Og da har vi ikke en gang nevnt at Emma scoret Kammas første mål i kampen…

Etter pause fortsatte lagene å følge hverandre og jentene leverte stadig vekk bedre, før debutant-Emilie hamret inn kampens siste mål fra distanse. Fantastisk scoring og et flott punktum på kampen.

MESTRING PÅ EKTE
Etter kampen ruslet debutantene rundt på Briskeby og smilte bredt og godt. Ja, de var slitne og kroppen skrek etter litt hvile, men de hadde alle kommet seg gjennom den første kampen i Østlandsligaen og nøt følelsen av mestring. De fleste trodde det kom til å bli skummelt, men alle kjente etterpå at det slett ikke var ille og gleden over å ha gjennomført var stor.

TAKK FOR KAMPEN!
Oppgjøret mot LSK markerte også avskjeden/på gjensyn til en Kamma-spiller. Eirik har vært hos oss lenge, men nå går ferden videre tilbake til Nadderud-land og spill for Stabæk. Det kommer til å smerte å se unggutten spille for de Blaa, men vi kommer til å følge ham på avstand og krysser alt vi har for at han fortsetter å utvikle seg på en fin måte. 

Du kommer alltid til å være en av oss, Eirik og vi heier på deg!

Kampen mot LSK ble som ventet jevn og gjestene i gult vant til slutt med ett mål. At det ble borteseier var både fortjent og litt tilfeldig, slik fotball ofte er.

Disse 13 spilte for Kamma: Elias, Andreas, Kim, Andre, Eirik, Etienne (1), Pål, Aleksander (1), Emma (1), Emilie (1), Marina, Emilie, Johannes.

Trener-Kai