I tungtvannsabotørenes fotspor

Er du forberedt på og ønsker å delta på en skitur hvor vi går i tungtvannsabotørenes fotspor? Veteranforbundet SIOPS inviterer til en krevende skitur i en historisk kontekst. 2. – 8. mars 2024. Turen er lagt opp for enhver som har interesse for dette, men vi ønsker et mangfold av personer, herunder skadde og ikke-skadde veteraner, familiemedlemmer av veteraner og andre interesserte.

Som et ekstra sikkerhetsnett og tilbud i forkant av turen, vil vi sammen med Forsvarets veteransenter på Bæreia tilby og anbefale et opphold i uke 6, slik at den enkelte kan trene på sine skiferdigheter og fysiske form.

Av hensyn til sikkerhet, begrensede antall plasser og et ønske om en mangfoldig gruppe må vi foreta en individuell vurdering av hver enkelt deltager som ønsker å bli med. Du må ha basiskunnskaper om bekledning vinterstid, og være i stand til å gå en skitur på opptil 1,5 mil på en dag og bytte på å trekke en middels-tung pulk. Vi kan derfor heller ikke garantere plass ved påmelding, men alle vil få bekreftelse innen utgang av uke 3.

Forpleining vil i hovedsak være på hytter, i lavvo og noe på hotell. Dersom du ønsker/må ligge på enerom på hotell, må du selv dekke differansen (kr. 300;- pr. natt, 4 netter). Påmeldingsavgift er kr. 1000;- for SIOPS medlemmer, og kr. 2000;- for ikke-medlemmer.

Medlemmer av SIOPS kan søke refusjon i ettertid forutsatt oppmøte på turen. Ved sykdom må egenandel søkes dekket av eget forsikringsselskap. Den enkelte deltager må selv sørge for basisutstyr i form av bekledning og nødvendig reiseforsikring.

SIOPS tar forbehold om at prosjektet kan gjennomføres mht. vær/sikkerhet, samt finansiering.

Påmeldingslink: https://forms.office.com/e/QTjjN3tzjF

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer