Førjulssamling for veteraner med familie

SIOPS inviterer til førjulstreff på Smuksjøseter fjellstue 26. til 30. november. Masse aktiviteter og julenissen kommer, så meld dere på.

Vi har gleden av å inviterer til førjulstreff på Smuksjøseter fjellstue. Det vil være aktiviteter med fokus på familie og barn i løpet av denne uken. Aktivitetene inkluderer blant annet skiturer, aking, hundekjøring, samt forsmak på julaftentradisjoner med besøk av nissen. Kost, losji og aktiviteter dekkes av SIOPS, og det er mulig å søke om reisestøtte for de som har behov. Dette blir behovsprøvd, og vi støtter med inntil kroner 5000,- per familie.

Innrykk vil være søndag 26. november og med hjemreise torsdag 30. november. Vi har et ønske om at ca 40 personer ønsker å delta under førjulstreffet på Smuksjøseter, og det er nå åpent for å søke om plass.

Det er ikke nødvendig å være medlem av SIOPS for å delta, og det er åpent for alle veteraner, tidligere tjenestegjørende og stadig tjenestegjørende.

Vi søker å finne familier som kan ha stor glede og nytte av et slikt opphold. Erfaringen er at også familiene til stadig tjenestegjørende kan ha stort behov for en slik opplevelse. Vi oppfordrer derfor også stadig tjenestegjørende til å melde seg på dette treffet.

Dersom du ønsker mer informasjon om arrangementet, eller ønsker å melde deg på, ta kontakt med oss på e-post post@siops.no eller telefon 22 69 56 50. Dersom det melder seg på flere enn 40 personer totalt, må vi gjøre utvalg basert på alder, tjeneste og tidligere deltakelse på SIOPS’ arrangementer. Påmeldingsfrist er 2. november.

Påmelding: https://forms.office.com/e/AgTMHTngSZ