Høstens yogasamling på Nøsen

Yogasamlingene på Nøsen har siden 2019 vært et av SIOPS’ mest vellykkede prosjekter. Det er det gode grunner til.

I SIOPS har vi sett at mange veteraner har stor nytte å bruke yoga som et verktøy for avspenning og mestring. Yoga er god trening også. Som i fjor gjennomføres prosjektet i et fantastisk område med Nøsen Yoga og Fjellhotell som utgangspunkt. Nøsen ligger i storslåtte omgivelser mellom Golsfjellet og Hemsedal.

16. – 20. oktober arrangerer SIOPS en yogasamling på Nøsen igjen. Opplegget er tilpasset veteraner. Tilbakemeldingene etter tidligere yogasamlinger siden 2019 har vært svært positive. Hensikten med prosjektet er å lære veteraner å bruke yoga som et verktøy for avspenning og mestring. Yoga kan være god trening også! Instruksjonen tilpasses den enkelte. Som instruktør har vi med Vibeke Gjeruldsen, som flere kjenner fra samlingene hos Oslo Yoga.

Som i fjor gjennomføres prosjektet med Nøsen Yoga og Fjellhotell som utgangspunkt. Nøsen ligger i storslåtte omgivelser mellom Golsfjellet og Hemsedal og gir muligheter for alle slags naturopplevelser.

Nøsen har tatt imot gjester siden 1888, da under navnet Nøsen Fjellhotell.

Alexander Medin tok over hotellet i 2015 og åpnet det som i dag er blitt Nøsen Yoga og Fjellhotell.

Siden vi har begrenset med plasser, er dette arrangementet kun åpent for veteraner uten ledsagere.

Egenandel kr. 800,-

Påmelding: https://forms.office.com/e/UfZMG2rdAs