Lions Tulipanaksjon arrangeres 30. april.

Helt siden 1983 har frivillige i Lions samlet inn penger til forebyggende arbeid for barn og unge. Lions Tulipanaksjon er landsdekkende og arrangeres årlig siste lørdag i april. For 2022 skjer det 30 april.

Motto for aksjonen er: «Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne».

Kjøp en bukett tulipaner av Lions og få den beste samvittighet med deg hjem!

I år er det bestilt drøye 650 000 tulipaner fra Lionsklubber rundt om i landet. Det er klubbene som selger dem videre, og fortjenesten deles mellom klubben og Lions sentrale tulipanfond. Alle inntekter er øremerket forebyggende arbeid for barn og unge.

– Nå oppfordrer vi alle som bryr seg om barn og unges utvikling og oppvekstmiljø om å støtte vårt forebyggende arbeid for barn og unge ved å kjøpe tulipaner fra lokale Lionsklubber. Er du ikke så opptatt av blomster, kan du støtte oss med et bidrag til Lions Tulipanfond, sier «tulipangeneral» Hroar Thorsen.

Mitt Valg er et holdningsskapende program som mottar støtte fra Lions tulipanfond til å avholde kurs for lærere og ledere i skoler, barnehager og idrettslag over hele landet. Alle bidrag, store og små, er med på at vi fortsatt kan gi barna verdifull trening i å mestre hverdagen, og utvikle sin sosiale og emosjonelle kompetanse.

Gi ditt bidrag her:https://www.lions.no/tulipanaksjon 

Av Vibeke Katrine Aasland