Erling Stordahl-teater for Lions Røde Fjær

Storedal Kultursenter (SK) i samarbeid med Valdres Folkemuseum (VF), Beitostølen helsesportsenter (BHSS), Lions Club Valdres (LCV) og Valdres Natur- og Kulturpark (VNK) har satt opp et teaterstykke som heter «Jeg trodde en gang jeg var alene om å være annerledes».

Produksjonen har premiere på Valdres Folkemuseum, Amfiscenen,  20. juni 2022 klokken 1800.

På scenen står Bjørn Skagestad og Espen Leite. Manus og regi: Karl Erik Solgård. 

Forestillingen vil formidle Erlings Stordahls tidløse og viktige budskap: «Vi er ikke til bare for oss selv, men også for hverandre. Derfor er det så viktig at vi er forskjellige. Vi er alle annerledes.»

Overskuddet fra forestillingen går til innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær.

BILLETT KJØPES PÅ TICKETCO:

Av Vibeke Katrine Aasland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer