Velkommen til Lions Norges Riksmøte 2022

Helgen 27-29 mai arrangeres igjen et fysisk riksmøte etter to år med digitale løsninger. Vi ønsker derfor alle velkommen til «vårt» hotell, nemlig Quality Airport Hotell Gardermoen. Sammen skal vi skape en lærerik og inspirerende Lions-helg der vi tar de beste beslutninger!

Påmeldingsskjema finner du snart på våre hjemmesider, lions.no. Påmeldingsfrist 18. mai.

Av Hroar Thorsen, generalsekretær

Lions Norges Riksmøte er det høyeste beslutningsorganet Årets riksmøte blir det 69. riksmøtet for Lions Norge. Det blir et hybridmøte der medlemmer som ikke deltar fysisk på hotellet, kan følge  forhandlingene på nett. Det er verdt å merke seg at man MÅ være fysisk til stede i møtesalen for å kunne stemme.

Vi velger fortsatt rimelige, gode løsninger for å holde prisene så lave som mulig, og håper klubbene sender så mange delegater og observatører som mulig!

Program

Årets riksmøte vil stort sett følge rammen vi kjenner fra tidligere møter, med noen endringer.

Fredagen starter som vanlig med Åpning klokken 1300, etterfulgt av den første av tre forhandlingsbolker og et seminar om medlemsutvikling. På fredag kveld blir det et uformelt, og forhåpentlig morsomt, bli-kjent-treff på hotellet.

På lørdagen starter andre del av riksmøteforhandlinger klokken 0900. Det legges opp til seminarer med flere kortere foredrag før og etter lunsj. Her får du oppdatering på våre felles aktiviteter slik som utenlandsprosjektene, førerhundskolen og Mitt Valg. Det blir også innføring i ulike verktøy som klubben kan bruke i året som kommer.

Den tredje og siste riksmøtebolken avholdes på ettermiddagen lørdag før vi skifter til finstasen. Lørdag kveld blir det nemlig en tradisjonell og staselig festaften/bankett. Ta gjerne på deg bunaden!

Zoom

Den digitale delen vil bli avholdt på plattformen Zoom, og link til selve møtet vil bli sendt til de som er påmeldt. Linken publiseres også på våre intranettsider under Møter/Riksmøter/Riksmøte 2022.

OpaVote

Når det gjelder avstemming, så vil dette foregå elektronisk ved hjelp av et program som heter OpaVote. Det er det samme programmet som ble brukt i fjor. Det blir altså elektronisk avstemming i det fysiske møtet. Detaljer om hvordan valget vil foregå får du ved påmelding.

Stand

Vi har begrenset plass i vrimleområdet for de som ønsker å ha en stand. Ta kontakt med generalsekretæren så snart som mulig for å sikre deg en plass! Også samarbeidspartnere og leverandører (medlemsfordel) kan få en plass for å møte våre medlemmer. 

Reisefordeling

Husk at vi har en reisefordelingsordning i Lions. Ordningen innebærer at klubbene deler reiseutgiftene likt, også de som ikke er til stede betaler sin andel. Slik blir det likt for alle!.

Sakspapirer

Alle saker som skal behandles av riksmøtet finner du på vårt intranett under Lions Norge – møter – Riksmøte – Riksmøte 2022. Her er en direktelenke: https://gnist.styreweb.com/org/4425/3367/articlecategories/2/4941

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer