Kongelig beskytterskap

Bilde: Dusan Reljin / Det Kongelige Hoff

Fredag 7. juni fikk Veteranforbundet SIOPS innvilget søknad om kongelig beskytterskap. SIOPS har fått Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon som høyeste beskytter.

-Vi er meget fornøyde med at vi har fått Kronprins Haakon som høyeste beskytter. Et kongelig beskytterskap vil rette mye positivt oppmerksomhet om vår virksomhet for skadde veteraner, og annerkjennelse for arbeidet vi gjør, kommenterer generalsekretær og Afghanistan-veteran Kjetil Bragstad.

Landsmøtet i SIOPS har tidligere vedtatt et ønske om kongelig beskytterskap.

Kongelig beskytterskap innebærer at representanter for kongehuset viser sin anerkjennelse av organisasjoner og arrangement med samfunnsmessig betydning. Les mer om beskytterskapet til H.K.H. Kronprinsen her.