OBOS Jubel med pengestøtte til Gatelaget

Gatelaget til LSK søkte om midler hos OBOS Jubel for å kunne styrke jentesatsningen i gatelaget. Og jubel ble det: Søknaden ble innvilget og OBOS har støttet oss med 20.000 kroner.

– Dette er penger som kommer veldig godt med og som gjør at vi kan gjøre enda mer for jentene i laget vårt. Gatelaget har vokst i antall de siste årene, noe som også har medført at flere kvinner har fått øynene opp for laget. Per i dag er vi fem damer som er tilknyttet gatelaget, noe som gjør at laget er blant de med flest damer i troppen av alle gatelagene i landet, forteller trener Vidar Gundersen.

SAMLINGSSTED: Gatelaget til LSK er blitt en viktig arena for både kvinner og menn.

Og fortsetter:

– I det daglige deltar jentene på treningene, men har også fått ekstra oppgaver som de stortrives med. De har ansvaret for å lage mat i forbindelse med lunsj og spesielt på kampdagene. Dette er en kjempebra arena for å oppleve mestring, mening og positivitet i hverdagen. Målet er at disse tingene kan være med på å lede spillere ut i arbeidslivet på sikt.

Les også: Gatelaget serieåpnet med et brak: Slo Lyn 14-3

Hele gjengen ønsker å rette en stor takk til OBOS Jubel for pengestøtten.

– Vi er utrolig stolte av hele laget vårt, men disse damene er vi litt ekstra takknemlige for. De bidrar på en fantastisk måte og trenerteamet syns det er veldig gøy å se utviklingen som er i gatelaget om dagen, sier treneren.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer