Frem dine forslag til LO-kongressen 2025

Velkommen til debatt!

Fra 5. til 9. mai 2025 samles 300 valgte delegater fra hele LO-familien til kongress i Folkets Hus i Oslo. Der skal LOs politikk og planer for perioden 2025 til 2029 vedtas.

I Debattheftet finner du LO-sekretariatets forslag til handlingsprogram for kongressperioden 2025-2029. Dette skal nå ut til alle LOs medlemmer, og alle kan komme forslag om tillegg, strykninger og endringer. Forslagene sendes inn gjennom forbundene og lokalorganisasjonene.

Send inn dine forslag!

Det som vedtas på LOs kongressen, er det LO skal jobbe for de neste fire årene. Fordi LO har stor makt, blir det som vedtas ofte norsk politikk. Derfor håper vi på å få inn mange gode forslag som sikrer at programmet blir best mulig.

I heftet finner dere mer info om hvordan forslag skal fremmes, og annet praktisk. Det som er viktig å huske er at fristen til å sende inn forslag til oss på hovedkontoret er 1. august i år.

Det står i heftet at det først og fremst er klubber, fagforeninger og avdelinger som kan sende inn forslag til sine fagforeninger sentralt. Det er selvfølgelig det beste, men vi vet at mange av Creos medlemmer ikke er tilsluttet ett slikt organisasjonsledd; du kan derfor sende inn forslag til ditt regionlag eller direkte til oss her i Oslo.

Last ned Debattheftet

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer