Nominasjon til Etisk handel prisen 2024

Nå kan du nominere til Etisk handel prisen 2024! På Etisk handel konferansen 24.04.24 skal vi dele ut Etisk handel prisen til et medlem.

Du kan nominere deg selv/din virksomhet eller nominere andre medlemmer for å gjøre en ekstraordinær innsats for etisk handel-arbeidet. Fristen for nominasjoner er satt til tirsdag 20. februar. Send en begrunnelse på maks en halv side til monica@etiskhandel.no. Juryen består av styreleder, to styremedlemmer og daglig leder.

Kriterier for nominering

Vinneren av etisk handel prisen må være medlem av Etisk handel Norge, kunne vise til etisk handel-forbedringer over tid, inkludert respekt for faglige rettigheter både i egen virksomhet og i leverandørkjeden, og til god praksis som kan inspirere andre virksomheter til å få en mer bærekraftig forretningspraksis. Vinnerne de siste to årene har vært Holzweiler ved Line Staxrud Eriksen og Margrethe Vikane (bildet) og Sykehusinnkjøp.

Takk for at du nominerer!