Frokostmøte med rapportlansering om Boligmerket

Hvordan kan en merkeordning for leieboliger bidra til et mer bedre leiemarked? Bli med på rapportlansering på Kulturhuset i Oslo.

Hvordan kan en merkeordning for leieboliger bidra til et bedre leiemarked? I en periode har vi sammen med flere utleiere testet og videreutviklet kriterier for å sertifisere utleiere og merke leieboliger. Resultatene fra dette arbeidet legges fram på et åpent frokostmøte 16. november på Kulturhuset i Oslo.

Sammen med NedenfraNorsk Eiendom  og Pådriv Oslo har Leieboerforeningen gått sammen for å prøve ut en merkeordning for leieboliger.

Formål

Med prosjektet ønsker vi å gjøre leiemarkedet for bolig mer oversiktlig for leieboere. Formålet er å bidra til å organisere leiemarkedet for leieboliger på en måte som gir økt oversikt og bedre boforhold.

Prosjektet har fått tilskudd fra Husbanken og Oslo kommune.

Forsøksperiode

Over en periode har samarbeidspartnerne sammen med flere utleiere, testet og videreutviklet kravene for en merkeordning som skal kunne sertifisere utleiere og merke leieboliger. Resultatene fra denne fasen legges fram på et offentlig frokostmøte 16. november på Kulturhuset i Oslo.

Foreløpig program

Kl. 08.00 Kaffe/te og lett frokost (serveres fra kl. 08.00)

Kl. 08.30 Presentasjon av resultater fra pilotfase

Kl. 09.00 Kommentarer, og samtale med deltagere

Kl. 09.30 Samtale med deltakere

Kl. 10.00 Takk for i dag

Lenke til påmelding

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer