Laksefiske i Numedalslågen med SIOPS –– sjelden mulighet – unike fiskemuligheter!

I år – 30. juli til 3. august har SIOPS fått tildelt laksevaldene på begge sider av Numedalslågen (Rienlågen) ved Kjærringhølen øst med en utvidelse til vestsiden av elva. Det betyr altså at vi kan fiske i dette store og ekstremt flotte området, og at vi de siste to døgnene også kan fiske på begge sider av elva. Da kan vi også bruke båt til å krysse elva, eller til å fiske fra!

Kjærringhølen er et av de flotteste stedene i Numedalslågen. Området ligger ca. 4 mil fra Larvik. Her er det en rustikk tømmer gapahuk med bålplass, stor Lavvo gamme, og utsikt ned mot Rien Vest og Øst. I tillegg er det et lite kjøkkentelt med gass-kjøleskap, stekehelle og bluss for å lage kaffe og brase noe mat. Forlegning for deltakerne i lavvo, telt eller bil.

Med rettigheter til å fiske i Rienlågen og Hagnesvassdraget kan det fiskes med sluk, mark, reke og flue. Dette er derfor en type sportsfiske som skulle passe for de fleste!

Fisket i Rienlågen som forvaltes av Waterproof, består av brekk, høler og ganske stilleflytende elv. I Hagnesvassdraget som forvaltes av Grunneiernes Fiskeforening for Andebu og Hedrum, består fiskeområdet av høler, friskt rennende elv og stilleflytende partier.

På samlingen vil vi sette opp en naturcamp med lavvoer, og vi vil sørge for bevertningen selv med tre måltider. Leirsjefen har ansvaret for innkjøp og matlaging.

Under samlingen ved Rienlågen er det også mulig med forlegning i en Moelven-brakke i valdet.

Vi har en del fiskeutstyr til låns.

Ellers trengs utstyr til overnatting ute, madrass og sovepose.

Forsikring: Alle som deltar på SIOPS’ aktiviteter må ha reiseforsikring.

Egenandel: 1000,-

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer