Yoga & ski på Nøsen 13-17 Mars 2023

SIOPS tilbyr yoga for veteraner fordi mange veteraner har nytte av yoga som et verktøy for avspenning og mestring. Yoga kan være god trening også! Instruksjonen tilpasses den enkelte. Som instruktør har vi med Vibeke Gjeruldsen, som flere kjenner fra samlingene hos Oslo Yoga.

13. – 17. mars arrangerer SIOPS en yogasamling på Nøsen igjen. Opplegget er tilpasset veteraner. Tilbakemeldingene etter tidligere yogasamlinger var svært positive. Hensikten med prosjektet er å lære veteraner å bruke yoga som et verktøy for avspenning og mestring. Yoga kan være god trening også! Instruksjonen tilpasses den enkelte. Som instruktør har vi med Vibeke Gjeruldsen, som flere kjenner fra samlingene hos Oslo Yoga.

Som i fjor gjennomføres prosjektet i vinterlige omgivelser med Nøsen Yoga og Fjellhotell som utgangspunkt. Nøsen ligger i storslåtte omgivelser mellom Golsfjellet og Hemsedal og gir muligheter for alle slags skiopplevelser.

Her er det et enormt løypenett for turgåing, langrenn. Rundt Nøsen ligger flere topper på 1700 meter for dem som vil ha toppturer, og i Golsfjellet og i Hemsedal, bare en halvtime unna ligger det til rette for alpin skikjøring.

Nøsen har tatt imot gjester siden 1888, da under navnet Nøsen Fjellhotell. Alexander Medin tok over hotellet i 2015 og åpnet det som i dag er blitt Nøsen Yoga og Fjellhotell.

Siden vi har begrenset med plasser, er dette arrangementet kun åpent for veteraner uten ledsagere.

Påmelding, klikk på linken: https://forms.office.com/e/qu4wSsXAtj

Egenandelen er på 850,-

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer