Njål blir ny rådgiver i SIOPS!

Vi ønsker Njål Kjølholdt-Gustavsen velkommen som ny rådgiver i SIOPS fra 2023!

Njål studerer for tiden en mastergrad i statsvitenskap ved Universitetet i Tromsø. Fra før har han en bachelor i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen.

Av tidligere erfaring har han vært studentleder for Samfunnsviterne, jobbet som prosjektkoordinator i Norges Blindeforbund Ungdom, vært bystyrerepresentant i Fredrikstad Kommune og befal i innsatsstyrke Heron i HV-14.

Njål er svært engasjert og har hjerte for veteraner. Han har både bestefar som var krigsseiler og en far som tjenestegjorde i UNIFIL. Han har også allerede bemerket seg ved å skrive flere kronikker angående veteraner og Forsvaret.

Vi gleder oss til han starter hos oss i januar 2023!

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer