Nå kan du by på Birgit Skarsteins ski og drakter

Husker du den dramatiske innspurten på Beitosprinten i høst da Birgit Skarstein veltet, og likevel vant rennet? Kanskje du så henne under OL i Beijing? En av Norges aller mest populære, og ikke minst, sterkt sosialt interesserte idrettsstjerne har nå donert sine signerte skidresser, startnummer og ski fra disse konkurransene til innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær.

Nå har du muligheten til å skaffe deg disse historiske klenodiene, og samtidig bidra til en god sak. Inntektene fra auksjonen går uavkortet til Lions Røde Fjær.

Selve auksjonen vil finne sted under festmiddagen på Lions Norges Riksmøte 28. mai som finner sted på Quality Airport Hotel Gardermoen. Middagen starter klokken 20.00.

Dette kan du by på:

  1. Birgits ski fra Beitosprinten.
  2. Birgits skidress fra Beitosprinten
  3. Birgits startnummer fra Beitosprinten
  4. Birgits skidress fra OL i Beijing
  5. Birgits Startnummer fra OL i Beijing

Alle kan gi bud! Utropsprisen er 1000 kroner. Ettersom pengene går til et humanitært formål, kan Lionsklubber bruke sin aktivitetskasse til dette. Forhåndsbud kan sendes inn på e-post til Lions Røde Fjær: lrf@lions.no.

Auksjonen vil bli streamet og de som ikke kan være tilstede kan gi bud i chatten. Lenke publiseres her fredag 27. mai.

Innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær går til å bygge et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter. På grunn av koronapandemien er kampanjeperioden utvidet til 31.12.2022. Birgit Skarstein er ambassadør for Lions Røde Fjær.

Av Vibeke Katrine Aasland