Endelig! Helsesportsuka i Tana 2022 arrangeres!

Lions Club Tana Nesseby ønsker igjen personer med nedsatt funksjonsevne velkommen til Helsesportsuka i Tana (HSU i Tana). .Årets leir starter 7. august med hjemreise 13. august. Søknadsfrist er 15. mai. Last ned søknadsskjema nederst i artikkelen.

Lions Club Tana-Nesseby arrangerer en hel uke med aktiviteter for personer med funksjonsnedsettelse fra hele landet i uke 32 hvert år.

I 2020 og 2021 måtte leiren dessverre avlyses på grunn av pandemien, men i 2022 blir det full rulle igjen!

Helsesportsuka i Tana ble på Lions Riksmøte i 1998 vedtatt å være en riksaktivitet i Lions. Det betyr at Lionsklubber i hele Norge bevilger kr. 90,- pr medlem ev. kr. 2.500,- fra den enkelte klubb for å bidra til driften av arrangementet. Alle som jobber for HSU er frivillige.

HSU mottar ca. 55 gjester, både deltakere (min 30) og ledsagere. Oppholdet er gratis, og deltagere bør/kan søke om støtte til reisen fra lokale Lionsklubber. Klubbene oppfordres i tillegg til å finne deltakere i eget lokalmiljø.

Det flotte anlegget som klubben har anlagt på fjellet er tilrettelagt for bevegelseshemmede – med sanitærbygg, badestamp, grillstue, sauna, brygge mm. Det sosiale er i fokus – her er noen av aktivitetene man kan være med på:

  • Padling med kano og kajakk
  • Boccia
  • Skyting med pil og bue
  • Skyting med luftgevær eller minitaryrgevær
  • Tandemsykling
  • Kjøring med hundespann
  • Fjelltur med teltovernatting
  • HesteridningKjøring med hest og vogn
  • Hesteskokasting
  • Låvedans

Kontaktpersonene Britt Elin (9161 0094) og Alf-Erling (9766 8061) gir gjerne mer informasjon.

Følg Helsesportsuka i Tana på Facebook: http://www.lions.no/vaart-arbeid/Helsesportsuka-i-Tana

Vil du bidra?

Bankkonto: 4930.10.55284Søknadsskjema HSU 2022.docx

Av Vibeke Katrine Aasland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer