Lykken er å score på hjemmebane

(HamKam – Stabæk 2-14): Rebecka og Daffi har flere sesonger vært to viktige brikker på Gatelaget, men den siste tida mer på trening enn på kamp. Mot Stabæk var endelig paret med og smilte om kapp med mai-sola etter hver sin nettkjenning på vakre Briskeby. 

– Nå skal jeg jaggu ha litt omtale på hamkam.no, strålte og nærmest forlangte Rebecka på vei inn i garderoben etter kampen.

Jenta, som normalt spiller spiss, måtte denne gangen sette ny personlig rekord i antall løpe-meter under kamp. Denne gangen mest på midtbanen.

UTSLITT
– Jeg tror jeg aldri har vært så sliten noen gang, oppsummerte Rebecka da hun fikk noen minutter på sidelinja i andre omgang. Få minutter senere fikk hun målsjansen hun hadde lett etter hele kampen, og satte ballen perfekt ned i venstre hjørne fra distanse.

Og fotball er jo aller best når noen, denne gangen Rebecka, får betalt for all den gode jobben som blir lagt ned. Å få muligheten til å strekke hendene i været, hyle av glede og bli omfavnet av gode lagkamerater er noe alle fotballspillere drømmer om.

At scoringen var redusering til 2-9, satte ingen demper på feiringen hos de med hvite, nye, flotte drakter. Å se ballen feie inn i nettet var ren nytelse.

BRUKTE HODET
Før pause hadde Daffi reduserte til 1-2 med et smellvakkert hodestøt, etter en svært følsom corner fra Pål sin fininnstilte venstrefot. På bakre stolpe hang Daffi og ventet, ventet og ventet i løse lufta, før han skallet ballen kontant i kassa. 

– Jeg kan kanskje Innlandets mest følsomme venstrefot, kommenterte en passe ydmyk Pål og skrøt samtidig av sine lagkamerater. 

– Synes vi jobber veldig godt, alle åtte og gjør så godt vi kan. Mer kan vi ikke forlange, oppsummerer Pål presist.

TAKK, EIRIK
Før kampen mot Stabæk markerte hjemmelaget at Eirik nå fortsetter å ta gode valg som Stabæk-spiller. Etter flere sesonger i grønt og hvitt flytter midtbanespilleren nå hjem igjen og som et synlig bevis på at Eirik alltid vil være Kamerat, fikk har overrakt ei Kamma-trøye av trener Kai Kristiansen.

– Takk for tida sammen her i HamKam og lykke til videre. Vi heier på deg, var Kristiansens hilsen til gode Eirik.

Disse spilte mot Stabæk: Eliaz, Kim, Andreas, Aleks, Daffi (1), Pål, Johannes, Rebecka (1).

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer