Helsesportsuka i Tana arrangeres også i 2024!

Lions Club Tana-Nesseby arrangerer helsesportsuke for personer med nedsatt funksjonsevne i uke 32 hvert år. I år starter Helsesportsuka i Tana søndag 4. august og har hjemreise lørdag 10. august.

Helsesportsuka har som mål å samle mennesker med nedsatt funksjonsevne fra hele landet til helsefremmende aktiviteter – på alle plan i et spesielt miljø. Dette for å knytte kontakter mellom mennesker med ulik bakgrunn.

Målgruppen er personer med nedsatt funksjonsevne over 14 år. Vi ønsker særlig å invitere de som ikke har så gode tilbud i sitt lokalmiljø. Kan du hjelpe oss med å finne deltagere?

HSU mottar ca. 55 gjester, både deltakere (min 30) og ledsagere. Oppholdet er dekket fullt ut, og man bør/kan søke om støtte til reisen fra lokale Lionsklubber.

Ved Harrevannsanlegget, som klubben har anlagt 4,5 km fra vei til fjells, er det tilrettelagt for bevegelseshemmede med sanitærbygg, badestamp, grillstue, sauna, flytebrygge mm.

Det sosiale er i fokus – her er noe av hva deltakerne er med på:

Padling med kano og kajakkBocciaSkyting med pil og bueLåvedansSkyting med luftgeværTandemsyklingKjøring med hundespannFjelltur med teltovernattingSkyting med miniatyrgeværHesteridningKjøring med hest og vognHesteskokastingNatursti

Vil du bidra økonomisk til leiren? Da kan du bruke konto for Lions Norges ungdomsleire: 9001 23 04349.  Husk å merke innbetalingen Helsesportsuka i Tana.

Mer informasjon og søknadsskjema kan lastes ned fra lions.no/helsesportsuka-i-tana

Ukesjef for HSU 2024 er Annbjørg H. Edvardsen, hun treffes på tlf. 922 58 235 – klubbpresident 2024-25. Alf-Erling Isaksen kan også kontaktes, han treffes på tlf. 976 68 061.

Av Vibeke Katrine Aasland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer