Søk arrangementsstøtte før 19. april

Kulturminnedagene på Trysil bygdetun 2021 «Hvem er du og hvem var her før deg?» FOTO: Hans Martin Østerhaug

Bli med som arrangør av Kulturminnedagene og søk om 30.000,- i arrangementsstøtte før fristen 19. april!

Hvem kan søke?

Alle lokale arrangører av Kulturminnedagene kan søke om støtte fra Kulturvernforbundet via prosjektet «MIN kulturminnedag – mangfold og inkludering i nærmiljøet». Via prosjektet, som er finansiert av Sparebankstiftelsen DNB, deles det ut opp til 30.000 kroner til lokale arrangører som i større grad ønsker å inkludere barn og unge og/eller minoriteter i sine aktiviteter.

Kanskje dere allerede har planlagt aktiviteter i tidsrommet 31. august og 8. september, som kan bli en del av Kulturminnedagenes program? Les mer om Kulturminnedagene og muligheten for å bli med på festivalen og søke støtte her.

Tema 2024

I år avholdes Kulturminnedagene i tidsrommet 31. august til 8. september. Temaet for årets festival er «Spor, nettverk og forbindelser» og er ment som inspirasjon for lokale arrangører av Kulturminnedagene over hele Europa.

Lokale arrangører av Kulturminnedagene over hele landet inviteres til å formidle aktuell historie, kulturarv og tradisjoner fra sine lokalmiljø – som knutepunkt i et større nettverk. Et nettverk av synlige og usynlige stier mellom kulturer, tradisjoner, mennesker, organisasjoner og samfunn.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer