Infomøter om forslag til endringer i vedtektene

Det legges opp til siste rekke med infomøter om vedtektsendringer og landsmøte 2024.

Siste infomøte om forslag til endringer i vedtektene gjennomføres onsdag (vaffelonsdag) 13.03 klokken 12. Det legges også opp til et infomøte torsdag 14.03 klokken 17-18 dersom det er ønske om det. På infomøtene vil vi også informere litt kort om gangen i gjennomføringen av landsmøtet, og en del praktiske avklaringer for de som har spørsmål til dette.

Vi ber om at det sendes som facebook-melding eller e-post til [email protected] innen mandag 11.03 klokken 12. Siste/gjeldende forslag til endringer av vedtektene med utstrykninger og begrunnelse finner du her. En renskrevet versjon av hvordan vedtektene vil se ut ved en endring finner du her.

Dersom du har kommentarer, innspill, synspunkter, andre forslag til arbeidet, oppfordrer vi til å sende dette fortløpende, og i god tid i forkant av landsmøtet til [email protected].

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer