Vi skal fortsette å arbeide for brystkreftberørtes interesser

Styreleder Ellen Harris Utne sammen med Christian Ringnes (t.v) og Håkon Anton Fagerås (t.h) under avdukingen av «Cecilie», en statue av kvinne med uhelbredelig brystkreft. Foto: Erik Thallaug

Medlemskontingenten er en av våre viktigste inntektskilder og en av de nærmeste dagene vil du motta kontingenten for 2024.

En av de nærmeste dagene mottar våre medlemmer kontigentfaktura for 2024. Fakturaen er å finne i nettbanken eller på Vipps for de som er registrert der, eller i posten. 

Medlemskontingenten er en av våre viktigste inntektskilder.  Den gjør det mulig å opprettholde og styrke våre medlemstilbud og arbeide for brystkreftberørtes interesser.

Som medlem får du blant annet medlemsbladet Athene, mulighet til å møte andre brystkreftberørte gjennom aktivitetstilbud i lokalforeningen, benytte likepersonstjenesten, delta på nasjonale nettverkssamlinger og bidra i Rosa sløyfe-aksjonen.

Vennligst benytt KID-nummeret på giroen. Betalingsfristen er 14. februar.

Ved betaling i nettbank vil du få forespørsel om å opprette avtalegiro for betaling av fremtidig kontinngent. Vi anbefaler bruk av avtalegiro. 

Av Kathrine Barli

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer