Bli med på Creos aller første Samtaleforum!

Å være meg – hvordan navigere i identitet og selvfølelse i kunstnerverdenen

I en verden hvor kunst og kreativitet står sentralt, kan de mentale utfordringene ofte bli komplekse. For å adressere de unike problemstillingene kulturlivet kan by på, introduserer Creo Samtaleforum – en ny serie arrangementer med tema knyttet til psykisk helse.

Det første i serien finner sted 24. januar 2024, og handler om Identitetsproblematikk og selvfølelse.

Påmelding

Nytt og interaktivt format

– Samtaleforum representerer en ny tilnærming til psykisk helse for Creo, og er designet for å være mer inkluderende og interaktiv, sier Christine Thomassen, nestleder i Creo.

– Vår hensikt er å skape et rom hvor kunstnere og kulturarbeidere kan utforske og diskutere kjente utfordringer på en måte som føles relevant og støttende for dem.

Arrangementet vil samle grupper på 10-15 deltakere i intime samtaler, ledet av Marcus Resch Ånestad.

– I kunstnerverdenen er utfordringer knyttet til selvfølelse svært vanlig. Vårt mål er å gi deltakerne verktøy og perspektiver for å bedre forstå seg selv og sine hindringer, sier Resch Ånestad.

Åpenhet og dypere forståelse 

Marcus har en mastergrad i klinisk-helsepsykologi, og er daglig leder av Nion. Creo har over lengre tid samarbeidet med Nion gjennom et medlemstilbud for samtaleterapi. Marcus har derfor allerede god innsikt i kulturarbeidernes liv og virke. Han understreker betydningen av å åpne opp om disse temaene.

– I tradisjonelle kurs eller panelsamtaler kan det være vanskelig å åpne seg om personlige erfaringer. Da holder man seg gjerne på overflaten. Samtaleforum gir en unik mulighet til å utforske temaer mer grundig, og komme litt mer i dybden. Det er viktig å anerkjenne og omfavne de komplekse følelsene som kommer med å være en skapende sjel.

Tilbudet om Samtaleforum er eksklusivt for Creos medlemmer. Med et begrenset antall plasser tilgjengelig, er det anbefalt å reservere en plass så snart som mulig.

Mer informasjon og påmelding

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer