Redningshunden Pepsi bidrar til å redde mange liv!

Norske redningshunder, avdeling Ringerike består av 35 aktive medlemmer. Som hundefører er du i beredskap 24 timer i døgnet for å rykke ut på leteaksjoner som politiet kaller ut på. I 2022, var hundeførere fra Ringerike med på 51 aksjoner i sitt distrikt. Det sier noe om viktigheten av å ha dyktige hundeførere som er trent på viktig livreddende arbeid. Det tar 3 år og utdanne seg som hundefører. Det krever mye trening men ikke minst også utstyr som er dyrt i innkjøp. Kraftriket synes dette arbeidet er så viktig og støttet Norske redningshunder med 10. 000 kroner fra Kraftriket Fondet nå i sommer.

Vi ønsker at flere utdanner seg og håper at midlene kommer godt med til dette livsviktige arbeidet.

På bildet ser dere Pepsi, ( 5 år ) som har jobbet som redningshund i 3 år.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer