Lions vaffeldag 10. juni 2023

Lions Clubs International Foundation (LCIF) er vårt internasjonale hjelpefond som gir Lions midler og mulighet til å møte verdens humanitære behov.

Siden 1968 har LCIF gitt over 12 milliarder kroner gjennom mer enn 18 000 bevilgninger. Pengene går uavkortet til å forbedre helse og livskvalitet, og støtte mennesker i nød både lokalt og globalt. Våre globale fokusområder er katastrofehjelp, diabetes, syn, barnekreft og miljø.

Kjøp en deilig vaffel av Lions lørdag 10. juni og støtt vårt humanitære arbeid gjennom LCIF!

For å få oppmerksomhet om vårt frivillige arbeid internasjonalt og den fantastiske innsatsen som våre 1,4 millioner medlemmer i over 200 land utfører nærmest daglig, har Lions Norge laget en merkedag vi kaller Lions Vaffeldag. 

Medlemmer og Lionsklubber over hele landet steker og selger vafler denne lørdagen i juni til inntekt for LCIF. 

Når du kjøper en vaffel, og du kan med god samvittighet unne deg to denne dagen, får vite mer om Lionsklubbenes innsats rundt om i verden. I 2023 er det spesielt hjelpen til Ukraina og jordskjelvrammede i Tyrkia/Syria som er i fokus.

Lenker:

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer