Jubileumsfeiring for 10 år med likestillingsprosjektet LOUD!

Bandleiren LOUD!, det største rekrutteringsprosjektet for et mer likestilt musikkliv, feirer sitt 10-års jubileum i 2023, og Creo er stolt støttespiller.

Siden oppstarten i 2013 har LOUD! jobbet med å fremme og inspirere den neste generasjonen av kvinnelige, trans og ikke-binære artister og band. Med årlig sommerleir, kurs i blant annet musikkproduksjon, remixing og låtskriving har prosjektet bygget et unikt miljø der deltakere kan utvikle sine ferdigheter, bygge nettverk i musikkbransjen og komme et skritt nærmere drømmen om en karriere i musikk.

For å feire jubileet og ikke minst alle de fantastiske deltakerne, frivillige og gjesteartistenes bidrag til det norske musikklivet det siste tiåret arrangerer LOUD! en jubileumsfestival i Oslo  10.juni. 

Feiringen finner sted på Popsenteret, og det blir konserter og aktiviteter utover ettermiddagen. LOUD-vennene Sløtface og Hudkreft spiller konsert, Myra opptrer med et DJ-sett og det blir konserter fra flere unge og lovende artister. Inne og ute i Schouskvartalet blir det aktiviteter for alle aldre: i tillegg til konserter blir det blant annet mulighet for å lage sitt eget merch med silketrykk og buttons, bandtelt, silent disco og mulighet for å kjøpe mat.

Jubileumsfeiringen er åpen for alle og begynner kl 15:00, og for at alle skal ha mulighet til å delta er det mulig å velge priskategori (0-125 kr) for billetter. 

Mer informasjon og billetter for LOUD! Jubileumsfestivalen finnes på: http://www.loudcamp.com/festival

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer