Frilansfrokost: Prestasjonskultur og psykisk helse

Hvilke verktøy vi har for å møte psykiske utfordringer på best mulig måte?

Hvor: Uhørt
Når: 28.april, kl. 11-12.30

Påmelding 

Mange utfordringer følger kunstnernes arbeidshverdag; stor arbeidsbelastning, usikre arbeidsforhold og økonomi, manglende trygderettigheter, krevende arbeidstider, stor konkurranse og økende prestasjonspress.

Vår psykiske helse vil bli utfordret gjennom livet, og det å slite psykisk i perioder er normalt. Men, forskning viser en betydelig høyere utbredelse av symptomer på søvnvansker, angst og depresjon hos musikere, sammenlignet med andre yrkesgrupper.

Nettopp fordi det angår så mange er det nødvendig at vi tar tak i problemet, snakker åpent, og fokuserer på hvordan vi kan styrke oss selv og andre i hverdagen.

Kompetanse på bransjens utfordringer

Creo har over lengre tid samarbeidet med Nion gjennom et prøveprosjekt for samtaleterapi. Etter flere hundre samtaler med Creos medlemmer har Nions veiledere fått god innsikt i kulturarbeidernes liv og virke, og er nå et fagmiljø med særskilt kompetanse på bransjens spesifikke utfordringer.

På denne frilansfrokosten skal Nions veiledere lære oss mer om hvilke verktøy vi har for å møte psykiske utfordringer på best mulig måte.

Frilansfrokost er åpent og gratis for alle! Det blir servering av kaffe og frokost.

Meld deg på i dag!

Visuell skillelinje

Medvirkende

Tord Skagestad Wold er samtaleterapeut i Nion. Han har en mastergrad i klinisk-helsepsykologi fra ELTE i Budapest, og jobber til daglig på en privat rusklinikk.

Synne Sandberg er utdannet klinisk psykolog ved det Europeiske Universitetet i Madrid. Hun har allsidig jobberfaring både fra voksenpsykiatrien og fra normalpsykologisk veiledning i Nion. Hun jobber i hovedsak ut fra en evidensbasert funksjonell atferdsanalyse, og er spesielt opptatt av å hjelpe klientene sine til å få innsikt i egne mønster, samt redskaper til å bryte de. Synne har erfaring i å jobbe med utfordringer relatert til angst, nedstemthet, utbrenthet, ADHD og stress.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer