Meld deg på riksmøtet og få med deg spennende talere og interessante seminarer. Her treffer du gamle venner og blir kjent med likesinnede fra hele landet. Og ikke bare det – du blir også med på å bestemme retningen videre for Lions!

Lions Norges Riksmøte 2023 holdes på Quality Airport Hotel Gardermoen 2.-3. juni.  

Både påmelding og annen informasjon om riksmøtet finner du her: https://gnist.styreweb.com/org/4425/3367/articlecategories/2/6075

Talere

Valgerd Svarstad Haugland

 Statsforvalteren i Oslo og Viken, Valgerd Svarstad Haugland, har takket ja til å holde en tale under åpningen av riksmøtet som er fredag 2. juni klokken 1300.

Les mer om statsforvalteren i Oslo og Viken

Simon Prahm

Simon Prahm, daglig leder for organisasjonen Game, er hovedtaler på lørdagen. GAME er en internasjonal NGO (ikke-statlig organisasjon) som jobber for sosial endring gjennom ungdomsledet gatesport og kultur i Afrika, Europa og Midtøsten. Game ble etablert i Danmark i 2002 med Simon Prahm som Co-grunder. Nå vil Game etablere seg i Norge og er svært positiv til et samarbeid med Lions. Lions Norge jobber med en intensjonsavtale med Game, og det blir svært spennende for alle å få en introduksjon i alt det spennende denne ungdomsorganisasjonen driver med!

Les mer på hjemmesiden Game.ngo

Seminarer

Det legges opp til minisseminarer slik som i fjor. De tre seminarene vil foregå både før og etter lunsj slik at man kan få med seg to av dem. Seminarene vil bli streamet.

  • Seminar 1: Mitt Valg og Lions Aid Norway gir deg en oppdatering på hva våre beste Lions-programmer gjør.
  • Seminar 2: Våre samarbeidspartnere. Vi har invitert RidderrennetBeitostølen Helsesportsenter og Birken til å komme og fortelle hvorfor samarbeidet med Lions er viktig.
  • Seminar 3: Her jobbes det med et seminar med klubbutvikling som tema. Garantert nyttig!

Av Vibeke Katrine Aasland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer