FOLKEHJELPA: en støttekonsert for de jordskjelvrammede

Det haster å hjelpe!

Jordskjelvkatastrofen i Tyrkia og Syria har drept titusenvis av mennesker og mange flere står uten hus, mat eller klær. Det haster å hjelpe!

Et knippe av Norges fineste folkemusikere, artister og musikere fra det rammede området har laget en støttekonsert for å vise solidaritet og samle inn penger til det livsnødvendige redningsarbeidet.

Sted: Trondheimsveien 2, Riksscenen
Dato: 16. februar
Tid: kl. 20:00
Billetter

Blant artistene på scenen er Bjørn Tomren, Darling West, Knut Reiersrud, Oslo Oriental Orchestra, Odd Nordstoga, Sarah Camille, Sidiki Camara, Rola Srour, Hassan Albadri, Nawar Alnaddaf, Inger Hannisdal, Åse Kleveland, Spelesauene fra Svartskog, Almir Meskovic, Daniel Lazar, Andreas Utnem og Synnøve Brøndbo Plassen. Konferansier er Åse Kleveland.

Konserten arrangeres av Riksscenen i samarbeid med initiativtakerne i kulturkollektivet Diwan. Inntektene går uavkortet til Norsk Folkehjelps arbeid for å nå ut med mat, klær, tepper, husly og andre helt livsviktige ting. Du bestemmer selv billettprisen.

Vi oppfordrer alle som kan til å delta på konserten!

Kjøp billett!