Ekte pølser. Ekte engasjement

Hos den lille kjøttprodusenten på Stange er man glad i å lage ekte pølser. Og i å støtte opp om lokalsamfunnet sitt.

Trygve Brovold AS er kjent for sine spesialkomponerte pølser – laget med de beste råvarer og helt uten tilsetningsstoffer.

Den tyske feltherren Otto von Bismark er kjent for sitatet «Den som vet hvordan lover og pølser blir laget, får aldri mer en rolig natts søvn». Men på Stange sover daglig leder og deleier Magni Holøien godt om natten. – For oss er tradisjon helt avgjørende. Derfor lager vi pølser kun med de aller beste råvarene og helt uten tilsetningsstoffer, forteller hun.

Lokal bedrift

Butikken er på gateplan i Stange sentrum – et tettsted en drøy mil utenfor Hamar. I tillegg til pølser produseres også karbonader, spekepølser og masse andre godsaker.

Og selv om gründeren tilbake i 1936 har forlatt oss, har familien fulgt bedriften helt frem til for halvannet år siden. Da trakk Trygve Brovold datter seg ut og solgte. 88 år gammel og fortsatt ansvarlig for regnskapet. – Det sier jo litt om hva slags bedrift vi er. Og hva slags forhold vi har til Stange, sier Magni.

Anonym

Magni Holøien, Trygve Brovold AS

Vinn-vinn med Idrettsstrøm

Dermed var Idrettsstrøm levert av Kraftriket helt perfekt. Ikke bare fikk man en stabil og etter forholdene god pris. Man kunne også støtte en klubb som man virkelig liker. – Det ble Stange Sportsklubb. Det er en klubb som virkelig gjør mye godt for lokalsamfunnet vårt, sier hun.

Tross base på et tettsted med drøyt 3.000 mennesker, har klubben tilbud innen fotball, skøyter, ski, hockey og innebandy. Totalt har klubben 900 medlemmer. – Det sier jo egentlig det meste om hvor bra jobb de gjør, sier Magni.

Strømavtalen for alle

Merkevareansvarlig i Kraftriket, May Britt Andersen, fremholder at man sammen med en god pris, også får forutsigbarhet med i avtalen. –Med Idrettsstrøm betaler man lik pris hver dag, og den varierer ikke fra time til time slik en spotprisavtale gjør. Og det beste er at Idrettsstrøm både er for private og bedrifter. -Det gir ekstra gode muligheter for god støtte til lokale idrettslag, avslutter Andersen.

Bestill Idrettstrøm