Les medlemsbladet LION

Høstnummeret, LION nr 1 2021-2022, er fylt med informasjon om hvordan fellesprogrammene våre har kommet tilbake etter to år med korona.

Våren 2022 løsnet endelig koronatiltakene, og Lionsmedlemmer har svingt seg rundt og gjennomført gode arrangementer. Vår internasjonale ungdomsutveksling sender de unge ut i verden, bistandsarbeidet i Uganda er godt i gang, Ridderrennet har igjen skapt sine magiske møteplasser og Lions Førerhundskole fortsetter å levere kvalitet i alle ledd.

Jeg håper du gleder deg over å få være med på alt dette!  Hvorfor ikke feire at vi i Norge ble nest best i i Europa i den treårige innsamlingsaksjonen til LCIF, Campaign 100? Det er vel verdt en skikkelig fest? Og husk, del artikler du liker på din facebookside!

Les LION HER

Av Vibeke Katrine Aasland