Møt din internasjonale president 21-23. august!

"Sammen kan vi " er mottoet til Brian Sheehan som skal lede Lions Clubs International det kommende året. 20. august kommer han og kona Lori på Norgesbesøk.
Brian Sheehan vokste opp i Bird Island, en liten by i Minnesota, USA, men har levd et liv med og for store ideer. Han fikk tidlig interesse for IT og programvareutvikling, og er opptatt av spesielt to ting: Å samarbeide med andre i team og tenke kreativt for å finne gode løsninger. Få med deg hans forkjærlighet for pingviner og andre "Out of the box" opplevelser.

Se filmen for å forstå bedre hva Brian Sheehan står for.

Verdenspresidentens norgesbesøk

Å få møte internasjonal president er alltid en stor opplevelse, og Brian Sheehan er en karismatisk leder som du virkelig vil huske! Han kommer til Norge 20 august, og skal farte rundt på Østlandet i tre dager. Han vil gjerne møte medlemmer! Her er steder du kan møte opp for å møte ham og høre hans inspirasjonsforedrag. Har du du spørsmål, er det bare å fyre løs!

Søndag 21. august på Ekebergrestauranten i Oslo

Dørene til selskapslokalet i 2. etasje åpner klokken 1730 for de som vil mingle litt. Kveldens program starter 1830 og varer til ca 20.00. Alle medlemmer er velkomne til møtet og det er gratis å delta. Det blir servert kaffe og te.PS: restauranten har en flott uteservering som er åpen hvis været er bra..

Etter møtet kan man delta på en middag. Det serveres en 3-retters «Chefs menu» (dagens) med kjøtt som hovedrett. (Gi beskjed om du ønsker fisk/vegetar eller om du har allegier). Middagen koster 700 kroner og må forhåndsbetales senest 17. august til knr: 9001.23.04268 (Lions Norge), merket med navn(ene) og klubb.

Presidenten ønsker svært gjerne å ta opp nye medlemmer på møtet. Har klubben kandidater, gi beskjed til distriktsguvernør Tore Lynau: 970 33 888.

PÅMELDING

Ønsker du å delta på møtet, meld deg på innen 11. august ved å sende en e-post til [email protected].

 Mandag 22. august på Beitostølen

Innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær tar fatt på siste innspurt denne høsten. Pengene går til å bygge et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter, og det er rett før gravemaskinene setter i gang. Det vil bli en stor opplevelse å få vise og fortelle Brian om Lions innsats, og omvisningen starter klokken 1400. Bli med! Senere blir det et møte for alle medlemmer på Grønolen Fjellgard på Beito. Programmet på hotellet starter 1830, velkommen!

Tirsdag 23. august på Strandenga

På Strandenga leirsted på Biri blir det omvisning og orientering om Lions ungdomsutveksling i Norge. Det starter klokken 1500 og varer til ca 1700.

Har spørsmål om arrangementene på Beito eller Strandenga, ta kontakt med distriktsguvernør Kjell Enerhaug: 905 22 789.

Lions Clubs International får en kreativ og annerledes leder for Lionsåret 2022-2023.

Filmen under gir deg en forsmak på hva du kan forvente!

IP_22-23_Sheehan_ThemeDoc_00p_SW.pdf

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer