Kort rapport fra vintervekst

I år for første gang har vi gjennomført prosjektet Vintervekst. Dette prosjektet er for de som ønsker seg en liten utfordring i vinterklima og ute i naturen. Det var en mulighet til å oppfriske gamle kunnskaper og kjenne på mestring av et utfordrende opphold.

Kort rapport fra VintervekstSamtlige var fornøyde med turen. Det var nok en opplevelse for livet for samtlige som deltok. Det var nok noe krevende for enkelte, men ikke mer enn at alle kom seg igjennom, og alle vil tilbake neste år.

Vi var heldigvis heldige med temperaturen, da den på det verste nok ikke var lavere enn -14 natterstid.

Prosjektet handlet om å gjenoppta gamle vinterferdigheter i fantastiske naturomgivelser, noe vi fikk i bøtter og spann! Lokal rein oppsøkte leiren og vi fikk oppleve noe av det vakreste Finnmark har å by på.Vi fikk også muligheten til å overvære et av checkpointene under Finnmarksløpet, som var en stor opplevelse.Samtlige kom tilbake med minner for livet og selv om det var «strabasiøst» for et par, så kom de seg igjen etter de fikk sove ut.
Alt i alt, en helt fantastisk tur!

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer