Tusen takk for innsatsen

Tusen takk for innsatsen for Lions Røde Fjær, men vi er ennå ikke ferdig!

Tusen takk for innsatsen i innsamlingshelgen 12. og 13. februar. Det ble gjort en viktig og solid jobb fra mange klubber, medlemmer og gode hjelpere i denne helgen. Innsamlet beløp per 17. februar 17,3 millioner kroner, men vi er ennå et godt stykke fra målet på 50 millioner. Som vi tidligere har skrevet skal bøsseaksjonen fortsette ut mars, og aksjonen ut året.

Selv om mange har gjort en kjempefin innsats er det mange muligheter for å fortsette det gode arbeidet. Pandemien har satt en demper for bøsseaksjonen mange steder, men nå har samfunnet åpnet helt opp igjen. Det gir muligheter!

Flere klubber skal ha ulike bøsseaktiviteter og andre arrangementer i tiden fremover. Eksempler på arrangementer til inntekt for Lions Røde Fjær er  konserten med Kongelige norske marines musikkorps som ble arrangert av Lions i Horten i går, den 17. februar. Lions Club Fusa sørger for «Rockekonsert for personer med nedsatt funksjonsevne» 24 februar. Lions Club Heradsbygda arrangerer en champagnelunsj med «Wenche Foss bingo» på Gledeshuset i Hønefoss 26. februar. Konserten med Vikingarna i Kongsberghallen i Fredrikstad er satt opp 12. november. Vi håper flere klubber ser muligheten til å spare opp til større poter med et inntekter fra aktiviteter i løpet av året.

Skal din klubb arrangere noe til inntekt for Lions Røde Fjær, gi oss beskjed slik at vi kan dele dem i våre sosiale medier. 

Her er noen klubber som har vist både engasjement, super innsats, kreativitet og resultater – så langt.

Gjøvik:

Lions Club Gjøvik har hatt aktiviteter for Lions Røde Fjær siden sommeren 2021, og har markedsført aksjonen på Facebook på en eksemplarisk måte. De har publisert egne bilder og videoer, og delt videoer og andre saker som er laget sentralt. De har også fått fine oppslag i lokalavisen. Samarbeidet med idrettslaget ga gode inntekter under bøsseaksjonen.

Melhus:

Lions Club Melhus har skapt oppmerksomhet med sitt flotte maleri som selges til inntekt for aksjonen. Ordføreren og assisterende ordfører lagde en fantastisk fin støtte video for aksjonen. Den kan du se her:

 

Her finner du Facebooksiden til Lions Club Melhus

Fusa

Fusa er et lite sted rett øst for Bergen med litt under fire tusen innbyggere. Lions Club Fusa forteller på Facebook at de er «strålande fornøgd med LRF-aksjonen». De har hatt aktiviteter, stand og ikke minst, dør-til-dør bøsseaksjon. Gunnhild Rein Almås, som er medlem i LC Fusa og distriktsguvernør skriver:

– Myta om at folk ikkje har kontantar lenger er herved avliva. Kr 26.500 rett i bøssene + masse (70.979 kr) i Vipps! 

Drøbak

Lions Club Drøbak har hatt arrangementer og stand, solgt strikkeoppskrifter, stilt på dugnader og fått to solide bidrag fra næringslivet. Samarbeid med idrettslaget og russen ga god uttelling i bøssene. Denne klubben er også et flott eksempel på god markedsføring på Facebook!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLionsClubDrobak%2Fvideos%2F509482820509768%2F&show_text=false&width=267&t=0

Sjekk ut Lions Club Drøbak på Facebook

Valdres

I Valdres har tre klubber, Nord-Aurdal, Valdres og Vassfaret samarbeidet om å samle inn penger til «sitt» senter. Beitostølen Helsesportsenter er en hjørnesteinsbedrift som bygda er svært stolte av. LC Valdres var blant initiativtakerne både til den første innsamlingen til senteret i 1966 og den vi har nå. Målet nå er at klubbene,  seks kommuner og noe over 17000 innbyggere skal kunne bidra med 500 000 kroner til aksjonen. Bare bøsseaksjonen dro inn over 100.000 kroner, og per 15. februar har de tre klubbene totalt samlet inn 447 000. Den halve millionen er snart et faktum!

La disse klubbene være til inspirasjon. De bør gi alle god energi for en ekstra innsats til beste for bøsseaksjonen ut mars måned.

Lykke til!

Hilsen 

Henning Cook 

Leder for Hovedkomiteen for Lions Røde Fjær

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer