Vi støtter Frisk Askers Bamsefond
Fra venstre. Thea Loktu, Therese Ender-Søvik, Per Anders Midtlie, Kjetil Bråten og Friskus. Ett av ti barn i Norge tilhører en familie som lever med vedvarende lav inntekt, ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå…
Fra venstre. Thea Loktu, Therese Ender-Søvik, Per Anders Midtlie, Kjetil Bråten og Friskus. Ett av ti barn i Norge tilhører en familie som lever med vedvarende lav inntekt, ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå…
For Asma har det blitt mange gode muligheter i Askos kantine på Kalbakken. Sammen med NAV Grorud og voksenopplæringen på Skullerud sikrer Compass Group Norge utdanning til flinke kandidater som får brukt…
FOTO. 3D Estate/ Link Arkitektur Compass Group får ansvaret for serverings- og servicetjenester på byggebransjens viktigste arena, i Construction City på Ulven. Construction City Eiendom og Compass Group Norge har inngått avtale som…
Orkla er ett av få selskaper i Norge som i dag har en klar kurs mot 1,5 graders målet. Men veien fram er fortsatt lang. Og uten at forbrukerne blir med på…
Dagen før Russlands invasjonskrig i Ukraina, lanserte EU kommisjonen sitt forslag til ny aktsomhetsvurderings-lov som har flere likhetstrekk med den norske åpenhetsloven. – EU-kommisjonens forslag til «corporate sustainability due diligence directive» er…
Å være foodie er det samme som å være på en matreise gjennom livet. Aldri blir du mett på inntrykk, og du finner alltid nye og spennende favoritter. Vi elsker trender og…
Fastelavnsboller med krem og melisdryss I Compass Group er vi heldige som har enormt med faglige ressurser. Her kan du se vår Fag- og Aktivitetskoordinator Anne Lise Lerfaldets oppskrift på 16 nydelige…
Kathinka Friis-M¿ller Foto: Britt Krogsvold Andersen - Compass Group er i god vekst og jeg ser mange muligheter for utvikling av regionen, sier Kathinka Friis-Møller. Hun får en sjelden stor sjefsjobb i…
Foto: Norwegian Seafood Council Nordmenn har for lengst omfavnet skreien. Nå trender den på Google også. Når det kommer til søk etter oppskrifter, er det nemlig «skrei» som topper listen i 2021.…
Sjømatnæringen nådde målet om å redusere matsvinnet med 15 prosent fra 2018 til 2020. Men det i husholdningene den store jobben må gjøres. Matsvinnet i sjømatsektoren er lavt, under 3 prosent. Det…
Hansa Borg har gjennomført ulike tiltak for å begrense matsvinn, som donasjon av alkoholfrie overskuddsvarer, samarbeid med alternative salgskanaler og optimalisering av produksjonsprosesser. Det nyeste initiativet er et samarbeid med Too Good…