Velkommen til Kinnarps som nytt medlem i Etisk handel Norge

Historien om Kinnarps begynte i 1942, da det unge paret Evy og Jarl Andersson kjøpte et snekkerverksted i småbyen Kinnarp. I dag er Kinnarps er stort internasjonalt interørdesigselskap med 1700 ansatte.

Kinnarps leverer designløsninger for kontorer, skoler og helseinstitusjoner. I Norge er det 157 ansatte, og 1700 totalt fordelt på 250 salgssteder i Europa. Firmaet er svensk og seks produksjonsanlegg i Sverige hvor det største anlegget ligger i Kinnarp. Kinnarps legger stor vekt på bærekraftige- og sirkulære løsninger i sin produksjon.

– Hvorfor ønsker Kinnarps å melde seg inn i Etisk handel Norge?

– Medlemskap gir tilgang til verktøy, nettverk og kompetanse og konferanser for å utvikle oss videre med bærekraftige forretningsmodeller, sier Managing Director Liv Tveter.

– Hva ønsker dere å få ut av medlemskapet?

-Kunnskap og en rekke verktøy og ressurser for å styrke oss ytterligere. Norge har litt andre regler enn EU, så vi får også god oversikt over forskjellene gjennom medlemskapet. Vi håper på samarbeid med andre bedrifter for å dele erfaringer. Kunnskapsdeling og nettverksbygging blir viktig.