Ny ansatt i Syklistenes Landsforening

Roar Næss

Roar Næss er ansatt som rådgiver i Syklistenes Landsforening, og skal være med i arbeidet om å bedre sykkelforholdene og gjøre sykling til et attraktivt valg for alle.

– Jeg ser frem til å jobbe med norske bedrifter og organisasjoner for å legge til rette for sykkelvennlige arbeidsplasser, og en bærekraftig transport i hverdagen. En aktiv jobbreise er bra for den enkeltes helse, og kan bidra til redusert sykefravær. Å velge sykkelen kan også være et økonomisk gunstig reisealternativ.

Roar har siden 2010 jobbet i humanitær sektor, i henholdsvis Røde Kors og CARE, og jobbet før det i ulike selskaper i IT-bransjen. Han har en bachelorgrad i samfunnsfag fra UiO.

– Visjonen min er at vi får med oss norsk næringsliv på å legge til rette for en mer bærekraftig jobbreise for sine ansatte, og at sykkelen blir førstevalget for mange flere. Det blir spennende å bli en del i dette arbeidet, sier Roar.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer