Kolstad åpner Champions League -sesongen

Sigvaldi Gudjonsson er klar for en ny sesong i Europa.
Foto: Kolstad

Onsdag kl. 18.45 debuterer Kolstad i mesterligaen. Det skjer med bortekamp mot HC Eurofarm Pelister.

Det blir en historisk dag for begge lag som spiller debutkampen i Champions League mot hverandre. Laget kommer fra byen Bitola i Nord-Makedonia, cirka 17 min sør for hovedstaden Skopje. I EHF-historien kan de vise til en andreplass i Challenge Cup tilbake i 2002.

De øvrige lagene i Kolstads gruppe er kjente navn for håndballinteresserte. I andre runde venter polske Kielce hjemme, før kroatiske Zagreb, Pick Szeged fra Ungarn, det tyske storlaget THW Kiel, Aalborg fra Danmark og de franske stjernene fra Paris Saint-Germain.

Se hele kampoversikten her

I den hjemlige ligaen står trønderne med tre poeng etter to spilte kamper. ØIF Arendal overrasket nemlig i sesongåpningen med å kapre det ene poenget fra fjorårets trippelmester.

Årets sesong blir atskillig travlere for Kolstad som i tillegg til REMA 1000-ligaen og NM, skal spille 14 kamper i Champions League fram til starten av mars. Og går det som de ønsker, blir det flere kamper i e-cupen samtidig som sesongen skal avsluttes her hjemme.

Kampen mot Pelister starter kl. 18.45 og sendes på EHFs nye streamingkanal Handball Kanalen (betalt kanal). 

Les mer om norske lag i E-cup

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer