Slik finner du kamper og resultater

Det er flere veier for å finne til lag, kamper, resultater, tabeller og turneringer på handball.no.

På forsiden av handball.no finner du Kampsøk under det øverste bildet. Da kommer du til denne siden:Kampsøk.jpgHer velger du enten turnering eller klubber og lag. I valget turnering kan du velge Norges Håndballforbund for nasjonale turneringer, eller den regionen du tilhører for 3. divisjon og nedover samt aldersbestemt håndball. Du kan også legge inn den klassen du søker på for å få mer presist treff. Du vil først komme til tabellen for turneringen. Der kan du legge inn en stjerne helt til høyre, da vil denne turneringen vil komme øverst i søket ditt neste gang du søker.Under tabellen finner du oversikt over kampene, både siste kamper, dagens, kommende kamper og hele terminlisten) og statistikk for denne turneringen.Merk at her kan du også søke tilbake i tid – helt til sesongen 2001/02.Nederst på denne siden finner du også «dagbøkene«: Klubbdagbok, Banedagbok, Arrangørdagbok, Dommerdagbok, oversikt over haller og dommere osv.Velger du i stedet klubber og lag kan du skrive klubbens navn og søke på klasse for å innsnevre søket. Også her kan du favorittmerke laget ditt med å trykke på stjernen øverst til høyre.På denne siden finner du all informasjon om laget, statistikk og spillerstall.Har du valgt et lag eller en turnering som favoritt og vil fjerne den, klikker du bare på stjernen en gang til.

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer