Nors Care kjøper En God Fødsel

Mental trening med kurset En God Fødsel har hjulpet mange kvinner føle seg tryggere og forberedt til fødsel. Nå er kurset tilgjengelig i appen vår Nørs, noe som gjør at enda flere gravide får denne muligheten.

En God Fødsel er et fødselsforberedende kurs som inneholder et videokurs og et verktøy for mental trening som skal brukes daglig frem til fødsel.

Jeg er veldig glad for at vi er en del av Nørs slik at dette viktige kurset kan nå ut til enda flere gravide. Nørs er en kanal hvor en stor andel av de som venter barn i Norge får trygg og viktig informasjon underveis i svangerskapet. Jeg er veldig glad for at En God Fødsel blir en del av denne plattformen, sier lisensiert mental trener og sosial entreprenør Birgit Semundseth, som er en en av gründerne bak En God Fødsel.

Dokumentert positiv effekt
En God Fødsel gjennomførte i 2022 en pilotstudie, finansiert av Den Norske Jordmorforeningen. Hensikten var å dokumentere effekten av kurset, etter flere års erfaring og gode tilbakemeldinger. Studien viste blant annet at 95% av de som gjennomførte kurset ville anbefale det til andre. Undersøkelsen viste også at færre ble bekymret for fødsel og flere så frem til fødsel. Les om pilotstudiet her.

Ønsker du å lese mer om appen vår Nørs? Klikk her

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer