Skymoen nytt styremedlem i Oslo Cancer Cluster

LMIs DIREKTØR: Leif Rune Skymoen.

LMI-direktør Leif Rune Skymoen og generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross er innvalgt til styret i Oslo Cancer Cluster.

– Oslo Cancer Cluster har gjennom mange år vært en viktig pådriver for samarbeid mellom de ulike aktørene på kreftfeltet og en energisk ambassadør for Norge internasjonalt. Jeg er takknemlig for denne muligheten til å bidra til at forskning og utvikling i det norske kreftmiljøet skal komme enda flere pasienter til gode. Og til å bygge nytt næringsliv innenfor et felt der Norge har en helt spesiell mulighet til å lykkes, sier Leif Rune Skymoen, administrerende direktør i Legemiddelindustrien (LMI) til MedWatch.

Les saken her

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer