Tvillingforeningen og Nors Care har de siste månedene samarbeidet for å gjøre Nørs APP enda mer relevant med tvilling- og flerlingsspesifikt innhold. Nå er resultatet av prosjektet klart i appen.

Vårt mål er å øke helsekompetansen til alle gravide og foreldre. Derfor er vi også glad for at de som venter eller har flerlinger også kan finne trygge helseråd og verktøy, når det er relevant, i Nørs APP, sier Fagrådgiver og jordmor i Nors Care, Tonje Wessel Rummelhoff

Nørs APP er nå tilpasset flerlingforeldre etter innspill fra flerlingforeldre rundt om i Norge, og basert på kompetansen og erfaringen til Tvillingforeningen.

Foreningen foretok nylig en undersøkelse blant tvillingforeldre, der kommer det bla. frem at foreldrene savner målrettet og relevant informasjon for flerlingforeldre hos førstelinjetjenesten. Derfor tror vi at appen Nørs vil være et nyttig bidrag for flerlingforeldre der ute, sier Trude I. Karlsen Molvik, Daglig Leder i Tvillingforeningen.

Les mer om samarbeidet hos Tvillingforeningen her

Læringsplattformen vi har bygget er laget for at aktører som skal nå ut med trygge helseråd og verktøy til målgruppene gravide og foreldre, kan enkelt og målrettet gjøre det gjennom samarbeid med oss.

Vi i Nors Care setter stor pris på samarbeidet med en fremoverlent organisasjon som Tvillingforeningen, og ser frem til fortsettelsen!

Venter du eller har flerlinger?

Last ned Nørs, registrerer at du venter flerlinger, så vil du få tilpasset råd til deg. Trygt, enkelt og relevant!

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer