Kast ballen 2023: Registreringen er åpen

Elevene ved Rimbareid skule var fornøyde deltakere i 2022.

For tredje år på rad inviteres skoler til å delta på Kast ballen. Tiltaket har blitt svært populært!

Kast ballen ble lansert i 2021, og er et tiltak som skal bidra til at enda flere barn får gleden av å leke med ball når de er på skolen. Ved at lærere kan ta i bruk et ferdig undervisningsopplegg, får barn på 1.-3. trinn en introduksjon til lek med ball og håndball på skolen. Den andre utgaven av Kast ballen ble gjennomført i 2022.

Nå inviteres skoler til å registrere seg for å delta i Kast ballen for høsten 2023! 

Elevene ved de deltakende skoler får oppleve et spekter av konkurranser, aktivitetsdager og fine øvelser for ulike aldersgrupper. Skolen får både utstyr og undervisningsopplegg, og det er helt gratis å delta. 

Både i 2021 og 2022 ble tiltaket en stor suksess. Hvert av årene deltok rundt 600 skoler, og derigjennom hele 50 000 barn.

Les også om Herøy IL, som sørget for at det ble håndballaktivitet på øya igjen etter 10 år uten, mens Nordtvet skole i Oslo i fjor kunne juble over pokal for sin Kast ballen-innsats i Region Øst.

Flere klubber har meldt om økt rekruttering i etterkant av deltakelse i Kast ballen, og lærere har bevitnet at flere elever er tryggere med ball og ønsker å starte på håndball.

Nå har skoler igjen muligheten til å registrere seg. Registreringen til Kast ballen 2023 åpner onsdag 19. april kl. 09.30, og fristen er 8. mai.

Etter registrering får skolen status «Registrert, ikke bekreftet». Det betyr at skolen ikke er garantert plass, da det er et begrenset antall skoler som får delta. Dersom det er flere registrerte skoler enn kapasiteten tillater, vil Norges Håndballforbund etter registreringsfristen gjøre en utvelgelse.

Klikk deg inn på lenken til din håndballregion for å registrere din skole:

Region Nord
Region Vest
Region SørVest
Region Sør
Region Øst
Region Innlandet

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer