Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Gjerpen Håndball

Skienslaget Gjerpen er tilbake i eliten etter solid seier over Oppsal i opprykkskampen.

I kvinnenes 1. divisjon gikk Follo helt til topps og sikret seg direkte opprykk til REMA 1000-ligaen. I siste serierunde møttes Gjerpen og Oppsal søndag for å kjempe om den andre opprykksplassen. Det endte med en solid 13-målsseier til skienslaget som dermed er tilbake i toppen i norsk håndball etter å ha spilt i 1. divisjon siden 2020/21-sesongen. 

Oppsal har fortsatt en mulighet igjen til å rykke opp. Laget skal ut i kvalifisering om den siste plassen i REMA 1000-ligaen der de møter Volda som endte på sisteplass i årets sesong. Disse kampene er terminsatt til 10. og 14. mai, men endringer kan forekomme.

Les mer om 1. divisjon.

i 1. divisjon menn gjenstår to kamper og det er fortsatt usikkert hvem som rykker direkte opp og hvem som må spille kvalifisering. Bergenslaget Viking TIF leder med 42 poeng, fulgt av Sandefjord og Bergen Håndball (tidligere FyllingenBergen) som begge har 39 poeng og møtes 3. mai. Laget som blir nummer tre vil møte Haslum i kvalifiseringen som starter 14. mai.

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer