Vipers møter rumensk lag i kvartfinalen

Vipers kunne juble for gull i Champions League i 2022.Foto: Attila KISBENEDEK / AFP

Neste motstander for Vipers i Champions League er CS Rapid Bucuresti.

Lørdag kl. 14.00 spilles den første av de to kvartfinalene i årets EHF Champions League. Vipers gikk helt til topps begge de to foregående sesongene til tross for restriksjoner knyttet til pandemien. Årets turnering har også vært god for sørlendingene som vant sin gruppe og dermed fikk stå over play off kamp.

CS Rapid Bucuresti ble nummer fire i sin gruppe og tok seg videre fra play off etter sammenlagtseier med bare et mål mot slovenske Krim Mercator. I gruppespillet møtte de blant annet Györ, Team Esbjerg og Storhamar og beseiret alle i sine hjemmekamper. Så det er absolutt en tøff motstander og en tøff arena som venter for Vipers-jentene på rumenernes hjemmebane.

CS Rapid Bucuresti er byrivalen til CSM Bucuresti som har tre norske spillere på laget (Marie Davidsen, Emilie Hegh Arntzen og Malin Aune). Begge de rumenske lagene har tatt seg kvartfinalen i årets Champions League, og for CS Rapid Bucuresti er det første gang på dette nivået. På benken har de nylig fått ringreven danske Kim Rasmussen som tidligere har ledet rivalen CSM Bucuresti til både serie- og cupmesterskap i Romania. Han var også med da rumenerne beseiret Györ i finalen i Champions League i 2016.

Den første kvartfinalen spilles i Romania søndag 30. april kl. 14, returkampen går i Aquarama i Kristiansand lørdag 6. mai kl. 16.00. Kampene sendes på TV3 og viaplay.no.

Semifinaler og finaler spilles i MVM Dome i Budapest lørdag 3. og søndag 4. juni.

Les mer om EHF Champions League.

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer