Kan Nærbø ta seg til finale for andre år på rad?

Nærbø kunne juble etter tomålsseier over Runar søndag. Foto: Nærbø

Søndag venter returkampen i semifinalen i European Cup mellom Nærbø og Runar.

Med tomålsseier 29-27 i bortekampen har jærbuene et godt utgangspunkt for å spille seg til finale for andre år på rad i EHF European Cup. I fjor gikk de helt til topps etter seier over to kamper mot rumenske Baia Mare.

Men først skal altså sammenlagtseieren i semifinalen over Runar Sandefjord sikres, og det er ingen enkel oppgave. Vestfoldingene sikret seg bronse i REMA 1000-ligaen denne sesongen, og når storskytter Christoffer Rambo stiller inn siktet, smeller det godt. Han ble toppscorer i årets liga med 156 scoringer, et snitt på 7,1 mål per kamp.

Kampen spilles søndag 23. april kl. 18.00 i Sparebanken Vest Arena (tidl. Nye Loen) og sendes på handballtv.com.

I den andre semifinalen finner vi Vojvodina fra Serbia mot svenske Alingsås. Den første kampen ble spilt i Sverige og ga ettmålsseier til hjemmelaget, 25-24. Og med bare et mål å gå på, blir det en tøff bortekamp i Serbia lørdag kveld for svenskene.

Les mer om EHF European Cup

Av Kirsten Birkeland

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer