Helseoversikt AS blir til Nors Care AS

Vi har byttet navn på selskapet. Vi har vokst ut av Helseoversikt. Reisen fortsetter under navnet Nors Care AS.

Vi vokser. Vi jobber mot nye satsningsområder. Vi skal inn i nye marked og på nye språk. For å holde tritt med veksten må vi også endre selskapsnavn, samt navn på våre produkter og tjenester. Det innebærer at vi nå først endrer selskapsnavn fra Helseoversikt AS til Nors Care AS.

Vi er stolte av å være et norsk selskap. Vi er stolt av å jobbe tett med kompetansen i det norske helsevesenet, og av innovasjonen vi skaper i fellesskap. Navnet Nors Care spiller på vårt utspring i innovasjon gjennom samarbeid, hvor vår løsning bidrar til økt helsekompetanse og skaper like muligheter for alle til å ta gode helsevalg. Vi forbereder oss nå på å gå internasjonalt med et varemerke som vi mener hedrer og fremmer kompetansen til norsk helsevesen.

Ny nettside

Vår nye nettside vil bli www.norscare.com. I en overgangsfase vil www.helseoversikt.no (siden du er på nå) vedlikeholdes. Det vil komme informasjon her når denne slutter å bli oppdatert.

Hva skjer med appen?

Appen Helseoversikt, vil innen kort tid også endre navn. Den vil da få et nytt visuelt uttrykk og nytt navn. Dette blir Nørs.

Nørs er bygget på like muligheter som tilfører menneskelighet til historiene vi forteller ved å reflektere Norges sosiale samfunnstrukturer, likestillings normer og balansen mellom arbeid og fritid. Nørs skal være et verktøy til økt helsekompetanse.

Vi mener troverdig  informasjon og verktøy fra et av de beste helsevesenet i verden kan og bør presenteres for innbyggerne og deres behov – uavhengig av deres bakgrunn eller språk.

Nørs er en feiring av norsk helsepersonell og deres kompetanse gjennom tidene. Målet er å ta vare på mennesker, forbedre deres velvære og helse.

Følg med oss videre, mye spennende er på gang!

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer