Håndballpresident Kåre Geir Lio og generalsekretær Erik Langerud stod for utdelingen av Håndballstatuetten. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Simen Muffetangen og Linn-Kristin Riegelhuth Koren fikk endelig sin Håndballstatuett søndag.

De tidligere landslagsspillerne har blitt tildelt Håndballstatuetten, og i forbindelse med NM-finalene i Sør Amfi fikk de endelig utdelt utmerkelsen.

I pausene i de to seniorfinalene ble de ropt ut på gulvet for å motta Håndballstatuetten og blomster fra Håndballpresident Kåre Geir Lio og generalsekretær Erik Langerud til stående applaus.

– Det var veldig hyggelig å få det endelige beviset under Final8. Et supert arrangement, og dette forventer jeg at blir en stor happening for lagene som deltar fremover, sa Simen Muffetangen etter utdelingen. 

– Jeg er veldig stolt, ydmyk og rørt over å få motta denne prisen i denne fantastiske settingen. Håndballivet var et liv jeg elsket og koste meg med sammen med fantastiske lagvenninner, støttespillere, trenere og alle rundt. Det var en stor familie som gjorde mye gøy sammen, sa Riegelhuth Koren, og la til:

– Det å bli hedret på denne måten… Jeg ble litt rørt der ute. Det er ikke en selvfølge å få denne utmerkelsen, så jeg er både stolt og ydmyk.

Les mer om Håndballstatuetten.

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer