Line blir Head of Content: Skal ta norsk helsekompetanse ut i verden

– Med Line på laget er vi endelig klare til å ta vårt produkt og norsk helsekompetanse ut i verden, sier Peter Gulliksen, CEO og Co-Founder i Helseoversikt.

E-helse selskapet Helseoversikt har nå rekruttert enda en viktig nøkkelrolle i selskapet. Line Blokhus får rollen som Head of Content i Helseoversikt. Selskapet har hatt stor suksess i Norge med over 150.000 brukere av sin e-helse-app, og styrker nå staben i forkant av global lansering og rebranding.

– Jeg gleder meg til å utvikle inspirerende og engasjerende innhold for å øke helsekompetansen til gravide og småbarnsforeldre – både her i Norge og globalt. Min rolle blir å styrke og kvalitetssikre innholdet vi presenterer for brukerne våre. Mye av innholdet vi publiserer kommer fra kompetansen til det norske helsevesen, og jeg ser frem til å promotere denne helsekompetansen i resten av verden, sier Line.

Line kommer fra Anorak der hun var ansatt som Head of Content.

– Vi er veldig fornøyde med å få Line Blokhus med på laget. Hun gjør Helseoversikt klare for lansering av nye produkt, brand og ikke minst vår internasjonale lansering, avslutter Peter.


For mer informasjon om undersøkelsen, kontakt:
Peter Gulliksen, CEO
Mail: [email protected]
Tlf: 91118216

Line Blokhus klar som Head of Content hos Helseoversikt

Denne nettsiden benytter cookies. Ved å fortsette, godtar du vår bruk av cookies.  Les mer